Har du kjøpt elbil eller har du planer om å gjøre det? Da trenger du en lader som fyller på bilen kjapt, trygt og enkelt. I Ren Røros El-service har vi nå kampanje og leverer og monterer elbilladere som passer til alle elbiler. Du trenger en fulladet bil med full rekkevidde hver eneste dag. Foto: zaptec.com

Har du kjøpt elbil eller har du planer om å gjøre det? Da trenger du en lader som fyller på bilen kjapt, trygt og enkelt. I Ren Røros El-service har vi nå kampanje og leverer og monterer elbilladere som passer til alle elbiler. Du trenger en fulladet bil med full rekkevidde hver eneste dag.

Vil du unngå ladekøer på vei til eller fra hytta? Det er bra å ha full rekkevidde på bilen før du skal kjøre hjem igjen eller hvis du vil dra på en utflukt. Med egen ladestasjon og smart strømstyring kan du lade bilen trygt og effektivt. Det gjør hytteturen bedre.

Smart lading

Smarte ladere er koblet opp mot nett og gir deg flere tilleggsfunksjoner som raskere lading og tidsstyrt lading når strømprisen er lavere. Strømprisen varierer i løpet av døgnet, og med en smart lader kan du lade elbilen når strømprisen er lavest. Akkurat nå har vi kampanjetilbud på ladere fra Zaptec.

Lastbalansering er en annen smart funksjon. Når boligen har behov for å bruke strøm til andre ting som varme, matlaging eller varmtvann, går det mindre strøm til elbilladeren. Og når alle sover på natten, er det mye ledig strøm som dermed går rett ut i bilen slik at den lades raskere.

Smarte ladere kan også kobles mot tjenester som sikrer lading til lavest mulig pris ved automatisk å justere ladeeffekten etter strømprisen. Smart ladning krever ekstrautstyr/abonnement.

Hva får du?

  • Lader elbilen raskt, trygt og enkelt.
  • Nye elbilladere krever liten plass.
  • Vi tar oss av montering og installasjon hjemme eller på hytta.
  • Ladere til alle typer elbiler.
  • Mulighet for tilkobling til WiFi/4G.
  • Elbillader er en investering i hytta, eller hjemmet, som du ikke vil angre på.

Installasjon

En elbillader må installeres av en elektriker. Prisen på ferdig montert ladestasjon kommer blant annet an på hvilken type elbillader du velger og hvor langt unna strømnettet laderen skal monteres. Et tilbud fra Ren Røros El-service inneholder komplett pris på ladeboks, inkludert montering. Vi leverer ladebokser fra en rekke anerkjente produsenter, som DEFA, Garo, Zaptec og Micro Matic.
Akkurat nå er det kampanjetilbud fra Zaptec.
Elbillader ferdig montert. Fra 14 900.- Få et uforpliktende tilbud.

Elbillader ferdig montert fra Ren Røros El-servicefra kr 14 900.-*

Elbillader ferdig montert fra Ren Røros El-servicefra kr 14 900.-*

Tilbudet gjelder for Røros, Holtålen, Os og Tydal. Få et uforpliktende tilbud på elbillader fra Ren Røros El-service: