Elektroinstallatør Inger Lise Bekkos Dahl er daglig leder for Ren Røros El-service as. Foto: Ren Røros Frontal / Kurt Näslund.

Elektroinstallatør Inger Lise Bekkos Dahl er daglig leder for Ren Røros El-service as. Hun har vært ansatt i Røros E-Verk / Ren Røros i 25 år, og tok over ledelsen av de drøyt 20 ansatte i El-service i 2020.

Smartere teknologi for framtida

Hvis du ønsker å gjøre huset ditt litt smartere og møte verden i en grønnere drakt fremover, så kan El-service hjelpe deg med det. De tilbyr varmepumper og varmestyring av huset, solcelleanlegg og smarthusteknologi. Du kan overvåke lys og varme, og du kan bestemme at el-bilen skal lades når det passer deg best og strømmen er billigst. Alt dette kan du gjøre fra en app på telefonen.

«Vi har jo også andre spennende produkter på gang, som virkelig peker fremover,» forteller daglig leder for El-service, Inger Lise Bekkos Dahl, «og sånn er det jo når man har en administrerende direktør som ser andre ting enn de fleste», humrer hun og fortsetter, «men det må jeg si – det er spennende for oss å få ta del i den teknologiske utviklingen som er her i selskapet nå, og som har kommet med administrerende direktør Arnt Sollie. Vi får jobbe med det nyeste innen solenergi og energilagring. Snart lagrer vi overskuddsenergi på batterier og kan bruke den lagrede energien når strømprisene er høye.»

Elektroinstallatør Inger Lise Bekkos Dahl er daglig leder for Ren Røros El-service as. Hun har vært ansatt i Røros E-Verk / Ren Røros i 25 år, og tok over ledelsen av de drøyt 20 ansatte i El-service tidligere i år. Foto: Ren Røros Frontal.

Elektroinstallatør Inger Lise Bekkos Dahl leder en dyktig gjeng i Ren Røros El-service. Foto: Ren Røros Frontal / Kurt Näslund.

Skift hjernen i huset nå

«Er det noen som fortsatt har et gammelt sikringsskap hjemme vil jeg jo absolutt anbefale å skifte det – det er jo hjernen i huset. Det må jo være ganske greit å vite at man har en hjerne som ikke er brannfarlig.»

Har du litt ekstra tid nå kan du godt skifte ut lyspærene til LED-belysning også. Det blir billigere, siden disse bruker mindre energi, og de gir mindre varmeutvikling enn annen belysning.

Ren Røros El-service hjelper deg gjerne med å finne gode og bærekraftige løsninger.

«Det beste er at rådgivingen er gratis, så det er bare å ta kontakt, enten det gjelder næringsbygg eller bolig,» avslutter daglig leder Inger Lise Bekkos Dahl.

La oss ta en prat

Trenger du råd eller support?
Våre dyktige kundebehandlere er her for deg.

Ren Røros El-service as

Tlf.: 477 90 700
E-post: cbfg.ry-freivpr@eraebebf.ab