Til alle våre kunder: Etter retningslinjene fra regjeringen, grunnet Covid-19, er dørene på kontorene til Ren Røros stengt for besøkende inntil nye retningslinjer kommer. Ved henvendelser, ta kontakt på telefon 72 41 48 00

Det finnes for tiden ikke innhold.

Vi vet at raskt og stabilt bredbånd betyr mye for menneskene og arbeidsplassene i distriktet vårt. Derfor tar Ren Røros Digital ansvar for å forsyne så mange som mulig her på fjellet med et nett for framtida.

Høyhastighets bredbånd er blitt en nødvendighet på lik linje med vei, vann og kloakk. Tilgangen til Internett er kritisk infrastruktur for bedrifter og offentlige myndigheter, men også for private husstander. Hvorfor trenger vi fiber?

Opplever du at den trådløse dekningen er dårlig i deler av boligen din? Vi anbefaler tjenesten WiFi Pluss!

Hva er egentlig fiber? Og hva er forskjellen på fiber og den Internett-forbindelsen du har hatt hittil?

For at du skal få fiberbredbånd installert hjemme hos deg må fiberen blåses gjennom plastrøret og bort til huset ditt. Her ser du ansatte på Ren Røros El-service som blåser fiber. Klikk på bildet over for å starte filmen. Film: Ren Røros Frontal.

Ren Røros Digital tilbyr tilgang til deler av vårt fibernett som et wholesale-produkt. Dette gjelder i felt som er delfinansiert med offentlig støtte fra og med 2018.

Sammen med Trøndelag fylkeskommune og Røros kommune tar Ren Røros Digital ansvar for enda bedre bredbåndsdekning i kommunen.

Stadig flere blir koblet opp mot Ren Røros Digital sitt moderne fibernett. Du hører fra oss når vi er klare til å montere hjemme hos deg.