Ta med deg den lappen som montørene la igjen og stikk innom Ren Røros Digital innen 10 dager etter montering av fiberFiber gir det mest stabile bredbåndet. Fiber har så godt som ubegrenset kapasitet, og hastigheten på nedlasting og opplasting er den samme. Er du usikker på hva slags teknologi du har på bredbåndet ditt hjemme, kan du spørre oss., så spanderer Ren Røros Digital de tre første månedene med WiFi Pluss. Foto: Illustrasjon.

Dersom du opplever at den trådløse dekningen er dårlig i deler av boligen din, anbefaler vi tjenesten WiFi Pluss.

Vi leser bøker, shopper, holder kontakten med omverdenen, underholdes med spill og serier og blir oppdatert på det som skjer i verden. Og gjerne flere samtidig i samme husstand. Også de aller fleste bedrifter er helt avhengige av et bredbånd de kan stole på.

Trådløse nettverk har problemer med å trenge gjennom bl.a. murvegger og tykke tømmervegger, som du finner i mange hus i Røros-regionen. Også andre elektroniske apparater i hjemmet kan påvirke WiFi-dekningen.

Tjenesten WiFi Pluss sørger for at du blir kvitt dødsonene hjemme slik at dere kan bruke bredbånd i hele boligen. WiFi Pluss er enkelt å sette opp og utvider det eksisterende trådløse nettet slik at maskiner og små og store dingser i hjemmet kobles til Internett. WiFi Pluss gir full trådløs dekning for alle dingsene dine, alltid.

Du kan hente utstyret du trenger for å montere WiFi Pluss hos Ren Røros Digital sammen med en enkel bruksanvisning som viser deg hvordan du raskt setter opp utstyret.

Leie WiFi Pluss
Kr. 39,- per mnd.
Ingen etableringsavgift. Leie av utstyr er inkl. i prisen.
Ved behov for to WiFi Pluss enheter, blir prisen kr. 78,- per mnd.

Kjøpe WiFi Pluss
Fra kr. 599,-
Ønsker du ikke å leie, men å eie utstyret selv er prisen kr 599,- per enhet.

Vi hjelper deg å finne den løsningen som er best for deg.

Wifi Pluss

Kontaktinformasjon:
Ren Røros Digital as
Tlf.: 72 41 48 60
E-post: cbfg.qvtvgny@eraebebf.ab

Har du nettopp fått installert fiberbredbånd?
Når du nå har fått nytt og raskt fiberbredbåndFiber gir det mest stabile bredbåndet. Fiber har så godt som ubegrenset kapasitet, og hastigheten på nedlasting og opplasting er den samme. Er du usikker på hva slags teknologi du har på bredbåndet ditt hjemme, kan du spørre oss., betyr det ikke at det trådløse nettverket inne i huset, leiligheten eller på kontoret vil fungere bedre eller annerledes enn før.

Ta med deg den lappen som montørene la igjen og stikk innom Ren Røros Digital innen 10 dager etter montering av fiber, så spanderer Ren Røros Digital de tre første månedene med WiFi Pluss.

Ren Røros Digital holder til i Osloveien 16 B på Røros og har åpent mandag til fredag fra kl. 08.00–15.30.