Ta med deg den lappen som montørene la igjen og stikk innom Ren Røros Digital innen 10 dager etter montering av fiber, så spanderer Ren Røros Digital de tre første månedene med Ren WiFi Pluss. Foto: Illustrasjon.

Dersom du opplever at den trådløse dekningen er dårlig i deler av boligen din, anbefaler vi tjenesten Ren WiFi Pluss.

Vi leser bøker, shopper, holder kontakten med omverdenen, underholdes med spill og serier og blir oppdatert på det som skjer i verden. Og gjerne flere samtidig i samme husstand.

Trådløse nettverk har problemer med å trenge gjennom bl.a. murvegger og tykke tømmervegger, som du finner i mange hus i Røros-regionen. Også andre elektroniske apparater i hjemmet kan påvirke WiFi-dekningen.

Tjenesten Ren WiFi Pluss sørger for at du blir kvitt dødsonene hjemme slik at dere kan bruke bredbånd i hele boligen. Ren WiFi Pluss er enkelt å sette opp og utvider det eksisterende trådløse nettet slik at maskiner og små og store dingser i hjemmet kobles til Internett. Ren WiFi Pluss gir full trådløs dekning for alle dingsene dine, alltid.

Du kan hente utstyret du trenger hos Ren Røros Digital for å montere Ren WiFi Pluss. Du får med deg en enkel bruksanvisning som viser deg hvordan du raskt setter opp utstyret.

Leie Ren WiFi Pluss
Fra kr 40,- per mnd.
Ingen etableringsavgift.

Wifi Pluss

Kontaktinformasjon:
Ren Røros Digital as
Tlf.: 72 41 48 60
E-post: cbfg.qvtvgny@eraebebf.ab

Har du nettopp fått installert fiberbredbånd?
Når du nå har fått nytt og raskt fiberbredbånd, betyr det ikke at det trådløse nettverket inne i huset, leiligheten eller på kontoret nødvendigvis vil fungere bedre eller annerledes enn før.

Ta med deg den lappen som montørene la igjen og stikk innom Ren Røros Digital innen 10 dager etter montering av fiber, så spanderer Ren Røros Digital de tre første månedene med Ren WiFi Pluss.

Ren Røros Digital holder til i Osloveien 16 B på Røros og har åpent mandag til fredag fra kl. 08.00–15.30.