Vi er her for deg hvis du trenger hjelp til oppsett av hjemmekontor og bruk av programvare for å arbeide sammen på digitale flater. Foto: Tom Gustavsen.

Koronaviruset har snudd hverdagen på hodet. For mange bedrifter og for hver enkelt av oss har det vært krevende. Vi har måtte finne nye måter å få jobb og hverdag til å fungere på slik at flest mulig arbeidsplasser og arbeidsoppgaver kan holdes i gang. Ennå vil det ta litt tid før vi får en helt vanlig hverdag igjen.

Mye har blitt digitalt

Heldigvis kunne digitalisering og kreativitet arbeide hånd i hånd for å finne nye og gode løsninger. I løpet av bare noen få uker i vår ble digitale verktøy tatt i bruk i alt fra undervisning, hjemmekontor og konserter til kommunestyremøter og administrasjon av bedrifter. Det har skjedd i et tempo ingen av oss hadde forutsett.

Etter sommeren kunne mange av oss gå tilbake til arbeidsplassene våre, møte kolleger og være sammen med venner. Vi fikk en smak av vår gamle hverdag. Dessverre måtte flere arbeidsplasser nylig innføre hjemmekontor igjen, og vi får ikke møte alle vennene våre på en liten stund.

Selv om digitale verktøy og møteplasser aldri fullt ut kan erstatte det fysiske møtet med forretningsforbindelser, kolleger, venner og familie, er det et svært godt hjelpemiddel. Mange bedrifter har dessuten oppdaget at digitale verktøy og møteplasser kan bidra til å utvikle virksomheten.

Vi hjelper deg gjerne. Foto: Tom Gustavsen.

Martin, systemkonsulent i Ren Røros Digital. Foto: Tom Gustavsen.

Vi hjelper deg gjerne. Foto: Tom Gustavsen.

Stig-Arvid, senior systemkonsulent i Ren Røros Digital. Foto: Tom Gustavsen.

Enklere hjemmekontor

Med Teams kan alle i bedriften holde kontakt gjennom chat, samtaler og videomøter slik at produktiviteten kan opprettholdes. Ren Røros Digital er eksperter på hvordan Teams kan brukes for at du skal få en enklere hverdag. Vi setter opp og klargjør hjemmekontorpakker med PC, skjermer og webkamera og leverer på døra til kunder i regionen. Du får opplæring i bruk av Teams og andre tilknyttede tjenester som Microsoft 365, OneNote, Planner og SharePoint. Du blir tett fulgt opp hele veien fra installasjon til du får din egen engasjerte supportkontakt på Helpdesk.

Ren Røros Digital har hovedkontor på Røros og avdelingskontor i Trondheim, og bistår selvsagt også bedrifter utenfor Midt-Norge.
I Ren Røros Digital gjør vi vårt ytterste for å hjelpe våre kunder med å finne de løsningene som er best for den enkelte akkurat nå.

Les mer om hvilke IT-tjenester Ren Røros Digital tilbyr til bedrifter.

Kontakt oss

Ring til oss på telefon 72 41 48 60 mellom kl. 08.00–16.00, eller send oss en e-post på cbfg.qvtvgny@eraebebf.ab.
Du når oss også via PM / Messenger på Ren Røros Digital sin Facebook-side.