Når vi leverer en løsning, er det sømløst, forutsigbart, trygt og enkelt. Foto: Solovyova.

Det er ikke mye vi kan takke korona-pandemien for, men den har gjort oss alle kjent med TeamsMicrosoft Teams er en samlet kommunikasjons- og samarbeidsplattform som kombinerer vedvarende arbeidsplass-chat, videomøter, fillagring (inklusive samarbeide om filer) og integrasjon med applikasjoner. Teams er en konkurrent til tjenester som Slack og er videreutviklingen av Microsofts Skype for Business. som et godt verktøy. Vi i Ren Røros Digital er eksperter på hvordan Teams kan brukes for at du skal få en enklere hverdag. Det er ren fornuft å utnytte de mulighetene når du først har på plass Teams og de andre verktøyene i Microsoft 365.

Ren vekst

Når pandemien er over skal Teams brukes av bedrifter som vil sette kreftene inn på å skape vekst og lønnsomhet. Vi i Ren Røros skal ta oss av de digitale løsningene som gjør hverdagen din enklere. Vi er en totalleverandør som skal gjøre hverdagen din enklere, sikrere og smartere – vi kaller det ren fornuft. Vi leverer tjenester som følger deg hele veien fra installasjon til du får din egen engasjerte kontakt på Helpdesk.

Ren inspirasjon

Ren Røros Digital leverer et samlet produkt som bygger bro mellom brukere og teknologien. Vi har et tilbud i bruken av Teams, og andre tilknyttede tjenester som OneNote, Planner og SharePoint. Et tilbud som gir inspirasjon, god opplæring og en tydelig struktur. Vi skal vise hvordan Teams bidrar til samhandling i en virksomhet gjennom nettprat (chat) og direkte samtaler. I TeamsMicrosoft Teams er en samlet kommunikasjons- og samarbeidsplattform som kombinerer vedvarende arbeidsplass-chat, videomøter, fillagring (inklusive samarbeide om filer) og integrasjon med applikasjoner. Teams er en konkurrent til tjenester som Slack og er videreutviklingen av Microsofts Skype for Business. kan grupper snakke sammen i sanntid. Du kan ha nettmøter med lyd og video, dele filer og samarbeide direkte i dokumenter. Vi skal sørge for at alle i bedriften får glede av dette.

Ren sikkerhet

Ren Røros skal gi ren sikkerhet som gjør at du ikke trenger å bekymre deg for at informasjonen forsvinner. Når vi leverer en løsning, er det sømløst, forutsigbart, trygt og enkelt. Du kan jobbe hvor du vil, men være trygg på at vi leverer varen. Vi skal fortelle hvordan du blir kvitt tidstyver, hvordan selskapet og brukerne får større frihet – og hvordan de som er ansvarlig får sjelefred. Hos oss kan du stole på at dine data er trygge og ditt lagringssted alltid er tilgjengelig for deg.

Ren Røros

Datalagring krever store og ressurskrevende kjøleanlegg, men ikke på en av landets kaldeste steder – Røros. Det kalde klimaet gir naturlig kjøling – det er både kostnadseffektivt og miljøvennlig. Ren Røros skal bidra til utvikling av klimateknologi, fornybar energi, energieffektivitet, og smarte løsninger i en mer digital og bærekraftig framtid for oss alle. Fjellsamfunnet på Røros har alltid vært preget av barsk natur og varme mennesker. Hos Ren Røros møter du både smarte løsninger og varme mennesker.
Les mer om mulighetene for en fleksibel arbeidsplass.

La oss ta en prat

Trenger du råd eller support?
Våre dyktige kundebehandlere er her for deg.

Ren Røros Digital as

Tlf.: 72 41 48 60
E-post: cbfg.qvtvgny@eraebebf.ab