Engasjert. To engasjerte karer fra Digital, Martin Grytbak og Øyvind Enget, i prat med Oda Mari Skott Svendsen på kontoret til Vauldalen Fjellhotell. Foto: Ren Røros.

Oda Mari Skott Svendsen har sans for gamle tradisjoner når det gjelder mat, dans, hus, møbler og kultur. Men når det gjelder utstyr til møterom, storsal og kontor vil hun ha det mest moderne. Det har hun fått hos Ren Røros Digital.

Oda Mari tar hjertelig i mot Martin Grytbak og Øyvind Enget fra Digital i en flott «resepsjonstue» preget av elegant gjenbruks-design. Det er søsteren, Ann-Sofi- som er ekspert på det. Martin og Øyvind er ekspertene på hva som skal til for den gode medieopplevelsen, for eksempel når det er digitale videomøter. De to har levert, og fått på plass, topp moderne utstyr til et møterom, til kontoret i kjelleren og til det stor lokalet i «Butikken», som kan ta i mot opp til 300 personer. Det er et mye brukt lokale til arrangemeneter av ulikt slag, inkludert det bryllupet Oda Mari selv snart skal feire.

Svært fornøyd

– Jeg er svært fornøyd med det Martin og Øyvind har levert. De har rett og slett vært veldig dyktige. Det inkluderer også innspill, rådgiving og det å være tilgjengelig. Det har blitt en ny hverdag for oss på kontoret, og for de som har møter her. Det er topp kvalitet hele veien.

Øyvind Enget sier det har vært et spennende oppdrag.

– Jeg tror det har blitt et løft til dagens standard. Det stilles krav til dette ved møter og arrangement. Jeg tror vi har funnet de rette løsningene.Det er også spennende å få levert til Skott-gården. Det er en fornøyelse å jobbe med slike kunder.

Livlig: Her er Oda Mari Skott Svendsen og Anita Chanett Svendsen på fornyet kontor i kjelleren. Foto: Ren Røros.

Livlig: Her er Oda Mari Skott Svendsen og Anita Chanett Svendsen på fornyet kontor i kjelleren. Foto: Ren Røros.

Verdensarven: Oda Mari Skott Svendsen satse på flere seminar og konferanser på hotellet i Vauldalen. Foto:Ren Røros

Verdensarven: Oda Mari Skott Svendsen satser på flere seminar og konferanser på hotellet i Vauldalen. Foto: Ren Røros.

Tar over

Oda Mari overtar gradvis ansvaret på Vauldalen Fjellhotell. Men foreldrene Jorid og Ole Peder er fortsatt full av energi, selv om de sier de skal «trappe ned». Oda Mari sier de sliter med å få ansatte til hotellet med 33 rom og 80 sengeplasser. I tillegg til selve hotellet er det seks leiligheter knyttet til hotellet, noen av disse er solgt. Det betyr at de kan ha rundt 100 gjester samtidig. I tillegg eier og driver familien Skott-gården, som ikke ligger så langt unna. Omsetningen totalt er rundt ti millioner kroner.

To engasjerte karer fra Digital, Martin Grytbak og Øyvind Enget, i prat med Oda Mari Skott Svendsen på kontoret til Vauldalen Fjellhotell. Foto: Ren Røros

To engasjerte karer fra Digital, Martin Grytbak og Øyvind Enget, i prat med Oda Mari Skott Svendsen på kontoret til Vauldalen Fjellhotell. Foto: Ren Røros.

Butikken: To fornøyde karer fra Ren Røros Digital i «Butikken». Der har de installert anlegg som gir bedre lys og lyd ved ulike arrangement. Foto: Ren Røros

Butikken: To fornøyde karer fra Ren Røros Digital i «Butikken». Der har de installert anlegg som gir bedre lys og lyd ved ulike arrangement. Foto: Ren Røros.

Pols og sik

Hotellet i Vauldalen er kjent og kjært for sine mange arrangangementer. Det er polshelg og VM i Røros-pols i oktober. Måneden etter er det berømte norgesmesterskapet i rakfisk. Så er det helg og samling med tradisjonsmat og gårdmat på nyåret. Inn i mellom alt er det selvfølgelig fullt kjør under julemarked, Martnan og Elden.

– Vi legger stor vekt på å ha mest mulig lokal mat på menyen. Ingen serverer mer sik fra Aursunden enn det vi gjør, sier Oda Mari bestemt.

For flere tiår siden var det mange svensker som for over grensa – motsatt vei – for å handle. Akkurat det er det blitt mindre av. Nå skal bedre digitale løsninger sørge for bedre tilbud til nye kunder, sier den drivende lederen på hotellet.

– Vårt mål er å få mer kurs og konferanser. Det skal vi lykkes med nå når topp utstyr er på plass.

Dette er levert

Møterom kjeller
65″ TV festet på vegg.
Yealink Video og lydbar inkludert mikrofon.
Bordbrønn for enkel kobling.
Multifunksjonsprinter.
6 punkts adapterring for HDMI-kontakt.

Møterom spisesal
Yealink Video og lydbar og 2x trådløse mikrofoner.
6 punkts adapterring for HDMI-kontakt.

Konferansesal (butikken)
Yealink Video Conferencing Camera.
Yeahlink mikrofon.
Kramer vegg høytalere.
Stoltzen Hera Møteromsswitch for å samle kontakter.
Vegg kanaler for å skjule kabler.
6 punkts adapterring for HDMI-kontakt.

Skottgården
100″ Lerret.
Projektor.
Ubiquity Mesh nettverk.
6 punkts adapterring for HDMI-kontakt.