Til alle våre kunder: Etter retningslinjene fra regjeringen, grunnet Covid-19, er dørene på kontorene til Ren Røros stengt for besøkende inntil nye retningslinjer kommer. Ved henvendelser, ta kontakt på telefon 72 41 48 00

Det finnes for tiden ikke innhold.

RPA står for Robotic Process Automation eller robotisert prosessautomasjon. Det betyr at vi kan bruke programvare for å håndtere oppgaver vi mennesker ofte ser på som kjedelige og ensformige.

RPA-teknologi brukes av store og små bedrifter verden over i forbindelse med visse arbeidsoppgaver. Teknologien kan hjelpe virksomheten din med å øke produktiviteten, redusere kostnader, og gi menneskelige medarbeidere mer tid til de viktige arbeidsoppgavene. Les mer om hva RPA kan bety for deg.

Eksempler på hva RPA kan brukes til

RPA kan brukes til regelstyrte og repetitive oppgaver som utføres etter fastsatte regler og prosedyrer, i tilfeller der det ikke er behov for kreativitet, intuisjon eller skjønn.

Onboarding av nyansatte »

Onboarding er ofte en komplisert og ineffektiv prosess. Din digitale kollega jobber etter faste regler og vet hva som må til for å lette arbeidet for HR-ansvarlig og IT-avdeling.

RPA - Arkivering

Arkivering

Hos mange virksomheter må alt arkiveres. Det krever ofte at flere systemer snakker sammen, og at alle dokumenter og filer merkes på rett måte. De regelstyrte prosessene av arkivering kan enkelt håndteres av din digitale kollega.

RPA - Saksbehandling

Saksbehandling

En del saksbehandling er enkel, og avgjørelse og svar krever ikke skjønn eller menneskelig innblanding. Resultatet av at din digitale kollega gjør jobben er den samme som om du selv skulle gjort det, men du har fått tid til andre arbeidsoppgaver.

RPA - Ordrebehandling

Ordrebehandling

Produksjonsbedrifter er avhengig av at kundeordrer blir registrert og satt i system så raskt som mulig. Dette er en manuell jobb som krever stor nøyaktighet og god kunnskap om verdikjeden. Din digitale kollega kan både lese og registrere ordren kjapt, med en høy grad av presisjon.

Ren Røros Intelligent Automation har i løpet av ett år bygget seg opp til å bli det mest kompetente miljøet på Robotic Process Automation i Midt-Norge.

La oss ta en prat

Ved å ta i bruk en digital kollega, kan manuelle, repetitive arbeidsprosesser automatiseres.

Ren Røros Intelligent Automation AS

Tlf.: 926 81 053
E-post: nevyq.fbyvonxxr@eraebebf.ab

Snart kan du si hei til din nye digitale kollega fra Ren Røros Intelligent Automation.