Ren Røros sørger for at du har topp skiløyper på Røros. Vi er største sponsor til Røros tur- og løypeforening. Vi vet at det er noe du setter pris på. Foto: Trond Haugan.

Ren Røros sørger for at du har topp skiløyper på Røros, som største sponsor til Røros tur- og løypeforening. Vi vet at det er noe du setter pris på – enten du bor fast på Røros eller er en av de mange som har hytte. Nå skal påskesola nytes, men Ren Røros kan sørge for at sola gir dobbel energi.

Ren Røros El-Service sørger for alt som har med el-tjenester å gjøre. Våre folk monterer solpanel på taket ditt og sørger for både lader og strøm til bilen.

Ren Røros leverer også fjernstyring av lys og varme, installasjon av varmepumpe for å spare på strømmen og overvåking med alarm når du er på tur. Vår kompetanse og erfaring gir deg trygghet når du skal installere eller oppgradere dine el-installasjoner.

RørosBanken kjører nå en tidsbegrenset kampanje på finansiering av solcelleanlegg med en rente fra 2,95%. Ta kontakt på 2050@ebebfonaxra.ab for ytterligere informasjon.

Suksess med sola

Sola er den største energikilden på jorda. Med solceller kan du kutte strømutgiftene dine og samtidig spare miljøet. Solceller leverer gjennomsnittlig 100-170 kWh strøm per kvadratmeter. Effektiviteten avhenger blant annet av hvor man er i landet, hvordan anlegget er plassert og hvilket system som er valgt. Med været i Norge varierer strålingen fra sola mye gjennom året, men solenergien vil gi et betydelig bidrag særlig fra mars til oktober. Det kalde klimaet er en fordel, da solceller er mer effektive når de er kalde. Ren Røros El-service leverer GETEK solcelleanlegg med flere forskjellige løsninger og alternativer.

Tar tak: Gjengen fra Ren Røros El-Service legger solpanel i alle retninger. Foto. Ren Røros.

Tar tak: Gjengen fra Ren Røros El-Service legger solpanel i alle retninger. Foto: Ren Røros.

Foto: Ren Røros

Det arbeides raskt og sikkert for å få sol på taket til en fornøyd kunde. Foto: Ren Røros.

Drift og vedlikehold

Et solcelleanlegg krever svært lite service og vedlikehold. Du må holde solcellemodulene rene, og kontrollere anlegget for feilmeldinger. Hvis ønskelig, kan vi overvåke anlegget for deg og sikre at det hele tiden er operativt.

La oss ta en prat

Trenger du råd eller support?
Våre dyktige kundebehandlere er her for deg.

Ren Røros El-service as

Tlf.: 477 90 700
E-post: cbfg.ry-freivpr@eraebebf.ab