Det var stor interesse for Ren Røros Azun trikseskole under feiringen til Bergstadcup. Foto: Privat.

Bergstadcup har i år 40-års jubileum. Ren Røros bidrar ekstra med å sponse trikseskolen som får navnet Ren Røros Azun. Det er et stort arrangement for ungdom som elsker fotball. Feiringen blir feirende flott.

Helga 23. til 25. juni er det full fart på Øra. Da kommer fotball-ungdom til Røros for å kjempe og kose seg. Bergstadcup er kanskje det største ungdomsarrangementet i Røros kommune. Cupen samler årlig mellom 100-150 lag i alderen 7-14 år, med hovedvekt av tilreisende fra Østerdalen og Trøndelag. Totalt samler cupen rundt to tusen tilreisende.

Azun-camp på Øra. Foto: Privat

Trikseskole på Øra. Foto: Privat

Ren Røros bidrar ekstra med å sponse trikseskolen som får navnet Ren Røros Azun. Foto: Privat

Ren Røros bidrar ekstra med å sponse trikseskolen som får navnet Ren Røros Azun. Foto: Privat.

Tips og triksing

Ren Røros støtter i år cupen med 25.000 kroner. Det går til arbeidet rundt det som kalles Azun-trikseskole. Røros får besøk av Anders Solum, en av verdens beste fotballtriksere. I tillegg til oppvisning skal han gi tips om triks, her er det bare å se og lære. Dette er et svært attraktivt tilbud til denne aldersgruppen. Dette vil være et definert område på Øra til det som i år kalles Ren Røros Azun. Vi oppfordrer alle som har lyst å komme å se og lære om å legge turen til Øra på Røros denne helga.