Maren Bakken på Biathlon World Team Challenge den 28. desember, 2022 i Gelsenkirchen. Foto: Kevin Voigt / VOIGT.

«Tusen takk for støtte gjennom denne sesongen. Uten dere hadde jeg aldri kunnet drive med det jeg elsker og ikke minst oppnå målene mine.»

Maren Bakken, vår lokale og unge skiskytter, har hatt en spennende sesong. Her er utdrag for det hun skriver til Ren Røros som viktig lokal sponsor:

– Denne sesongen har bydd på både opp og ned turer, men alt i alt er jeg veldig fornøyd med det jeg har fått til både prestasjonene og utviklingen som skiskytter dette året. Treningssesongen gjennom sommer og høst gikk for det meste som planlagt med bare noen få sykdomsavbrekk. På sesongstarten følte jeg meg ikke helt klar og resultatet tilsvarte det samme, men etter en god treningsperiode inn mot første norgescup (NC) ble jeg belønnet med 1 og 2 plass i seniorklassen og tur til Italia på årets første internasjonale cup (IBU-Cup) helg for min del. I Italia fikk jeg mine beste plasseringer i IBU-Cupen med 7, 9 og 14 plass, noe som var mye bedre enn forventet.

Schalke og Stiklestad

I julen var jeg så heldig å være med på en stafett i Schalke sammen med Martin Uldal; Vi gikk av med seieren og fikk en helt vill opplevelse. Etter jul var det ny IBU-Cup helg i Slovakia. Så ble det nasjonal renn igjen, blant annet på Stiklestad hvor jeg fikk dobbel seier i K20-22 og sikret med det plass til årets mål, som helt klart var junior-VM i Kazakhstan. I VM åpnete vi ballet med bronse på mix-stafetten, etterfulgt av en normal-distansen som ikke gikk som jeg hadde håpet på. På damestafetten gikk vi inn til bronse, det var utrolig gøy. Etter stafetten testet jeg dessverre positivt på Corona og sesongen var dermed slutt for min del.

Maren Bakken. Foto: Privat

Gjennom sesongen har sponsormidlene som Maren har fått gått til blant annet leasing av bil, drivstoff, overnatting på norgescup og nødvendig utstyr. Foto: Privat.

Til neste år er Maren blitt tatt ut på rekruttlandslaget til skiskytterforbundet (NFFS). Foto: Privat

Til neste år er Maren blitt tatt ut på rekruttlandslaget til skiskytterforbundet (NFFS). Foto: Privat.

Viktig støtte

Gjennom sesongen er sponsormidlene jeg har fått gått til leasing av bil, drivstoff og overnatting på norgescup. Noe er også brukt på nødvendig utstyr. Til neste år er jeg tatt ut på rekruttlanslaget til skiskytterforbundet (NFFS) som er et hakk opp fra det laget jeg har vært på tidligere år. Nå går jeg også inn i min første sesong som senior, noe jeg gleder meg til allerede. Mine mål blir å stabilisere meg i IBU-Cupen og kvalifisere meg til EM senior. Det blir en spennende sesong med nytt lag og nye utforinger, og et høyere nivå som jeg er klar til å begi meg ut på og noe jeg ser veldig fram til!
Så igjen; Tusen takk for støtten jeg har fått fra dere!

Med vennlig hilsen Maren Bakken