Her er noen serietips som garantert vil gjøre høstkveldene dine litt koseligere. Foto: Telia.

Med høsten kommer kortere dager, lavere temperaturer og nye serier på skjermen. Enten du er ute etter spenning, drama eller science fiction, har Telia Play noe for enhver smak. Her er noen serietips som garantert vil gjøre høstkveldene dine litt koseligere.

Våre beste år

Dramaserien handler om en venstreradikal familie som i 1985 flytter til den velstående vestkanten i Oslo. Her møter de utfordringer i form av kapitalistiske naboer, sossete omgangskretser, den nyankomne kabel-TV-kulturen og en stadig sterkere høyrebølge.

Se her: https://tv.nrk.no/serie/vaare-beste-aar

Fjellhytta

Vi er godt kjent med Sommerhytta, og nå får vi endelig se deltagerne bygge sin egen hytte på fjellet.

Se her: https://play.tv2.no/programmer/underholdning/fjellhytta

Eventyrlig Oppussing

Halvor, Rune, Torkel og Gustav er tilbake i sin tiende sesong for å gi hytter litt kjærlighet. På sin reise fra sør til nord i Norge tar de seerne med på en tur gjennom vakre landskap, samtidig som de deler nyttige snekkertips og smarte løsninger for å gi slitne hytter nytt liv.

Se her: https://viaplay.no/serier/eventyrlig-oppussing

Dune: Prophecy

Serien er satt som forløper til filmen om Dune (2021) og fokuserer på opprinnelsen til Bene Gesserit, et eksklusivt og mektig søsterskap som gjennomgår intens fysisk trening og mental disiplin for å oppnå overmenneskelige evner.

Kommer i november.

The Rings of Power – sesong 2

Serien er satt flere tusen år i forkant av det kjente universet vi kjenner fra J.R.R. Tolkien. Serien begynner i en tid med relativ fred og følger et ensemble av karakterer, både kjente og nye, når de står overfor den lenge fryktede gjenoppblomstringen av ondskap i Midgard. Fra de mørkeste dypene i Tåkefjellene, til de majestetiske skogene i alvehovedstaden Lindon, til det storslåtte øyriket Númenor, og til de fjerneste utkantene av kartet, vil disse kongedømmene og karakterene skape arv som vil leve videre lenge etter at de er borte.

Se her: https://www.primevideo.com/detail/0UB2ZI7XTDU5ENEYYH4GR048TQ/ref=atv_tv_hom_c_MA7Joc_brws_2_1?jic=8%7CEgRzdm9k

The Perfect Couple

Et overdådig bryllup ender i katastrofe før det i det hele tatt rekker å begynne når et lik blir oppdaget i Nantucket Harbour bare timer før seremonien. Plutselig blir alle i bryllupsfølget mistenkt.

Se her: https://www.netflix.com/title/81474158

Yellowstone

Vi følger familien Dutton i det siste kapittelet av Yellowstone. Familien må håndtere både ytre trusler og interne familiefeider. Intriger, politiske maktkamper og vold preger serien, og det blir tydelig at Dutton-familien er villige til å gå til ekstreme lengder for å beskytte det som er deres.

Se her: https://www.skyshowtime.com/no/stream/tv/yellowstone/338b5346-a189-34a4-bfe2-df1ad18eccbd