Her er våre tips til Halloween-stemning. Bilde: Via Play, m.fl.

Det nærmer seg Halloween, og vi har laget en liten liste med filmer og serier for å få deg i riktig Halloween-stemning. På listen kan du finne alt fra klassiske skrekkfilmer til humoristiske spøkelser. Finn frem snopet og gjør deg klar for en kveld med spenning.

1 - Nattbøkene

For de som vil se med hele familien.

Hvor kan du se den: Netflix.
Hvor skummel er det: 1/5

I Nattbøkene følger vi Alex og vennene hans. Alex elsker gode spøkelseshistorier og må fortelle en ny grøsser hver eneste kveld for å ikke bli låst inne i leiligheten til den onde heksa.

2 - Ghosts

For de som ikke liker skrekk

Hvor kan du se den: TV 2 Play.
Hvor skummel er det 0/5

Samantha og Jay har flyttet til landet for å drive Bed & Breakfast i gammel og herskapelig villa. Det de ikke vet er at villaen er bebodd av gjenferd, som bare Samantha kan se. Dette er en serie som trener lattermusklene.

3 - The Conjuring

For de som liker paranormal aktivitet

Hvor kan du se den: HBO Max.
Hvor skummelt er det: 5/5

The Conjuring er basert på virkelige hendelser og følger de kjente etterforskerne Ed og Lorraine Warren. Handlingen er satt til 1970-tallet der ekteparet hjelper en familie som opplever skremmende hendelser i det nye hjemmet sitt.

4 - The Shining

For de som liker klassiske skrekkfilmer

Hvor kan du se den: ViaPlay.
Hvor skummelt er det: 5/5

Jack Torrance er en forfatter som tar jobben som vaktmester på et avsidesliggende hotell i fjellene. The Overlook Hotel har en mørk og blodig historie. Etter hvert som vinteren setter inn og hotellet blir mer isolert, begynner Jack å miste grepet om virkeligheten og blir mer og mer besatt av onde krefter som lurer i korridorer.

5 - American Psycho

For de som liker svart humor.

Hvor kan du se den: Netflix.
Hvor skummelt er det: 4/5

Patric Batemann er en vellykket og overfladisk investeringsbankmann, som også skjuler en mørk og voldelig side. Han blir besatt av seriemord og begynner å drepe mennesker på grusomme måter.