For at du skal få fiberbredbånd installert hjemme hos deg må fiberen blåses gjennom et plastrør og bort til huset ditt. Foto: Tom Gustavsen.

Du har kanskje sett at vi nå graver ned rør for å legge inn fiber mange steder på Røros, Os, Dalsbygda og i Ålen. Det vi legger ned i bakken er plastrør som fiberkabelen skal gå igjennom.

Selve fiberen er en tynn kabel med glass i kjernen som blåses igjennom rørene som er lagt ved hjelp av en blåsemaskin og lufttrykk. Kabelen “flyter” på lufta på veien igjennom kabelen. Vi kaller det å blåse fiber.

For at du skal få fiberbredbånd installert hjemme hos deg må fiberen blåses gjennom plastrøret og bort til huset ditt. Her ser du ansatte på Ren Røros El-service som blåser fiber.

For at du skal få fiberbredbånd installert hjemme hos deg må fiberen blåses gjennom plastrøret og bort til huset ditt. Her ser du ansatte på Ren Røros El-service som blåser fiber. Klikk på bildet over for å starte filmen. Film: Ren Røros Frontal.

Vi vet at raskt og stabilt bredbånd betyr mye for menneskene og arbeidsplassene i distriktet vårt. Derfor tar vi ansvar for å forsyne så mange som mulig her på fjellet med et nett for framtida.

Etter hvert blir stadig flere koblet opp mot Ren Røros Digital sitt hypermoderne fibernett. Du hører fra oss når vi er klare til å montere hjemme hos deg.

Stadig flere i regionen vår får fiberbredbånd. Foto: Tom Gustavsen

Lurer du på noe om fiberutbygging i regionen vår?

Vi er her for å hjelpe deg, ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Kontaktinformasjon:
Ren Røros Digital as
Tlf.: 72 41 48 60
E-post: cbfg.qvtvgny@eraebebf.ab

Vi er her for å hjelpe deg, ikke nøl med å ta kontakt med oss. Foto: Tom Gustavsen.