Til alle våre kunder: Etter retningslinjene fra regjeringen, grunnet Covid-19, er dørene på kontorene til Ren Røros stengt for besøkende inntil nye retningslinjer kommer. Ved henvendelser, ta kontakt på telefon 72 41 48 00

Det finnes for tiden ikke innhold.

Ren Røros’ avdeling for innovasjon og bærekraft har mye upløyd mark framfor seg. Det kreves store endringer i energibransjen, og det kreves innovasjon for disse endringene.

Ren Respons er et samarbeidsprosjekt mellom Ren Røros, TrønderEnergi, Equinor og Powel. Sammen skal aktørene lage en storskala testarena for ny energi- og klimateknologi og innovative energisystemer – på Røros. Men hva betyr det egentlig? Les mer om prosjektet her.

Røros blir testarena for ny energi- og klimateknologi. Les pressemeldingen fra 13. mai 2020 her.

Luftrommet mellom Røros og Östersund kan få stor betydning for elektrifisering av luftfarten. Sverige og Norge har nå gått sammen for å teste elektriske fly, droner og ladeinfrastrukturen som kreves. Prosjektet Green Flyway er en realitet.

Hvorfor satser vi på fornybar energi? Nesten halvparten av verdens CO2-utslipp kommer fra produksjon av strøm og varme. Elektrifisering og fornybar energi er en viktig del av løsningen på verdens klimautfordringer. Klikk på bildet over for å starte filmen. Film: Ren Røros Frontal.

Ren Røros vil bidra til å finne gode løsninger for en bærekraftig fremtid for oss alle.