Ren Røros’ avdeling for innovasjon og bærekraft har mye upløyd mark framfor seg. Det kreves store endringer i energibransjen, og det kreves innovasjon for disse endringene.

Luftrommet mellom Røros og Östersund kan få stor betydning for elektrifisering av luftfarten. Sverige og Norge har nå gått sammen for å teste elektriske fly, droner og ladeinfrastrukturen som kreves. Prosjektet Green Flyway er en realitet.

Ren Røros’ avdeling for innovasjon og bærekraft skal være en pådriver og støttespiller for innovasjon og nye ideer. Det handler om alt fra pappkrus til styringssystemer.

Arnt Sollie brenner for at kraftbransjen skal ta sin del av ansvaret for å elektrifisere Norge og forsyne resten av Europa med fornybar energi. Møt administrerende direktør for Ren Røros.

Hvorfor satser vi på fornybar energi? Nesten halvparten av verdens CO2-utslipp kommer fra produksjon av strøm og varme. Elektrifisering og fornybar energi er en viktig del av løsningen på verdens klimautfordringer. Klikk på bildet over for å starte filmen.

Ren Røros vil bidra til å finne gode løsninger for en bærekraftig fremtid for oss alle.