Til alle våre kunder: Etter retningslinjene fra regjeringen, grunnet Covid-19, er dørene på kontorene til Ren Røros stengt for besøkende inntil nye retningslinjer kommer. Ved henvendelser, ta kontakt på telefon 72 41 48 00

Det finnes for tiden ikke innhold.

Ofte spurte spørsmål (sikkerhet)

Her finner du svar på ofte spurte spørsmål (Frequently Asked Questions) rundt sikkerhet.

Vi kan dessverre for øyeblikket ikke tilby antivirusprogramvare for privatkunder. Vi jobber med å få ny avtale på plass.
I mellomtiden kan vi anbefale Microsoft Security Essentials for eldre Windows-maskiner som ikke har Windows Defender installert allerede, og Avast! Free Mac Security for Mac.

De fleste har etterhvert gått over til å ta bilder med digitalkamera og/eller mobiltelefon. Når man så overfører disse til sin datamaskin er alt vel og bra – helt til datamaskinen krasjer… Spørsmålet er nemlig ikke OM datamaskinen krasjer, men NÅR den gjør det.

Med Sikker Lagring fra Ren Røros Digital kopieres alle dine bilder og andre verdifulle data til en sikker lagringsplass hos vår partner Jottacloud, og du kan enkelt få dem tilbake når noe skjer med din datamaskin. Med vår mobilklient kan du også sikkerhetskopiere, laste ned og se på dine bilder og dokumenter fra din iPhone, iPad, iPod Touch eller Android-baserte nettbrett / mobiltelefon hvor som helst og når som helst. Det eneste du trenger er en tilkobling til internett.

Sikker Lagring får du som privatkunde hos oss fra kr. 0/mnd.

Les e-post »

Innlogging til din webmail.