Ren Røros Intelligent Automation as søker

Utviklere RPA-teknologi

Vil du være med å videreutvikle Midt-Norges beste kompetansemiljø på digitale roboter? Da er Ren Røros Intelligent Automation noe for deg, enten du er nyutdannet eller erfaren.

Ren Røros Intelligent Automation (RRIA) digitaliserer arbeidsprosesser for våre mange kunder. Det frigjør arbeidskraft, øker effektiviteten og verdiskapingen. Vi jobber med noen av de mest spennende bedriftene i regionen; SpareBank1 SMN, NTNU, Salmar og Aneo. Nå vokser vi hurtig og trenger flere dyktige RPA-utviklere. Våre verktøy er BluePrism, UiPath og Power Automate.

Vi ser etter deg som ønsker å arbeide sammen i en engasjert gruppe, liker utfordringer og gjerne vil arbeide med robotisering i spennende selskaper i ulike bransjer. Du liker sikkert å finne nye løsninger som bedriftene står overfor, og ser etter forretningsmessige muligheter.

Vil du vite mer om jobben og selskapet finner du det her: https://renroros.no/digitale-roboter-rpa/

Spørsmål om stillingene kan også rettes til daglig leder Arild Solibakke tlf.: 926 81 053, e-post: nevyq.fbyvonxxr@eraebebf.ab

Vi hører gjerne fra deg.

Ren Røros Intelligent Automation as er et selskap i konsernet Ren Røros. Vi har moderne lokaler på Sluppen i teknologihovedstaden Trondheim.