Her bestiller du abonnementet Storfamilien.
Dette skjemaet er ikke en bindende bestilling, vi vil ta kontakt for å avklare om eller hvordan vi kan levere våre tjenester til deg.

Storfamilien: kr 598,-.
Storfamilien boltrer seg i fart og flyt! Det strømmes film, serier og musikk samtidig som gamerne i familien er pålogget. Skulle noen i tillegg behøve videokonferanser med jobben eller undervisning på nett, dekkes behovet der også.

HFCHvis bredbåndet du har kommer inn i huset ditt via en kabel, og du vet at du ikke har fiber enda, har du sannsynligvis HFC. HFC står for Hybrid Fiber-Coaxial, og har god kapasitet både på opplasting og nedlasting. Er du usikker på hva slags teknologi du har på bredbåndet ditt hjemme, kan du spørre oss. 100/20 Mbps. Nedlasting på 100 megabit, opplasting på 20 megabit per sekund.
FiberFiber gir det mest stabile bredbåndet. Fiber har så godt som ubegrenset kapasitet, og hastigheten på nedlasting og opplasting er den samme. Er du usikker på hva slags teknologi du har på bredbåndet ditt hjemme, kan du spørre oss. 100/100 Mbps. Nedlasting og opplasting på 100 megabit per sekund.


Generelle betingelser: Alle priser er priser per måned, inklusiv moms. Pris på etablering kommer i tillegg, og avhenger av hvilken teknologi du bestiller. Du vil få beskjed om hva etableringen koster før du gjennomfører bestillingen.

Våre privatabonnement inkluderer fem e-postadresser, 5 GB sikker lagring og mulighet for hjemmeside / blogg. Se våre generelle abonnementsvilkår her.

Ren Røros Digital gir deg glede og trygghet i din digitale hverdag.