Du får lynraskt internett, TV-kanalene du kjenner og mange populære strømmetjenester til en gunstig pris. Foto: Tom Gustavsen

Ren Røros Digital er i full gang med planleggingen av fibernett i Kuråsen og Trøbakken. På kartet under kan du se om du bor innenfor utbyggingsområdet. Under forutsetning av at vi mottar nok bestillinger, vil Ren Røros Digital AS starte gravingen allerede sommeren 2022. Alle fastboende og fritidsboliger innenfor utbyggingsområdet får nå muligheten til å bestille fiber. Hvis du bestiller nå, får du graving helt frem til husveggen inkludert i etable-ringsprisen.

Blir interessen stor nok skal vi få dere alle på fiber i løpet av 2023.

En enklere og rimeligere løsning

Vi vil gjerne gjøre det enklere og rimeligere for deg å få både raskt bredbånd og den beste underholdningen. Derfor har vi samlet bredbånd og TV i én pakke. Du får lynraskt internett, TV-kanalene du kjenner og mange populære strømmetjenester til en gunstig pris, samlet på én faktura. Det er oversiktlig, enkelt og rimeligere.

Salgsperiode 29. april – 24. juni 2022

Prosjektet er avhengig av høy interesse, derfor håper vi at så mange som mulig av hus- og hytteeierne i Kuråsen og Trøbakken melder sin interesse. Under forutsetning av at vi mottar nok bestillinger, vil Ren Røros Digital AS starte graving allerede sommeren 2022, og folk i området kan forvente å være oppkoblet i løpet av 2023.

Vi ønsker at flest mulig melder sin interesse, derfor har vi et godt tilbud til deg. Bestiller du nå, får du graving helt frem til husveggen inkludert i etableringsprisen.

Merk at bestillingsfristen er fredag 24. juni 2022.

Etableringsprisen er kr 4.990,- uavhengig av hvilket abonnement du velger.
Vi tilbyr å dele opp etableringsprisen i månedlige avdrag over opptil 12 måneder. Vi gjør oppmerksom på at hver boenhet teller som én husstand.

Lurer du på noe?
Vi tar direkte kontakt med alle som bor i utbyggingsområdet. Vi ringer deg med mer informasjon om utbyggingen i løpet av nærmeste fremtid.
Du treffer oss også på kundesenteret vårt i Osloveien 16 alle hverdager kl. 08.00-16.00.

Internett via de gamle kobberlinjene vil i tiden fremover bli nedlagt, både nasjonalt og lokalt. Når fibernettet er ferdig utbygd, vil også internett via radio blir faset ut og nedlagt i ditt område. Vi har ikke mulighet til å vedlikeholde flere nett samtidig, og fibernett er femtidens stabile og raske internettforbindelse.

Kartet viser utbyggingsområdet for fibernett i Kuråsen og Trøbakken. Illustrasjon: Ren Røros Digital.

Kartet viser utbyggingsområdet for fibernett i Kuråsen og Trøbakken. Illustrasjon: Ren Røros Digital.