Hverdagen blir morsommere, mer innholdsrik og enklere med fibernett. Foto: Vinzent Weinbeer, Pixabay

I dag er stabil og raskt internett hjemme like naturlig og viktig som vann og strøm. Folk leser nyheter og nettaviser på mobil, nettbrett eller PC, følger med på hva venner legger ut på Facebook og blir inspirert av TikTok og Instagram. De holder kontakten med venner på Snap og får nyheter, film og underholdning på tv-en om kvelden. Dessuten er det mange som jobber fra hjemmekontor.

Med raskt internett kan du enkelt videochatte med venner, barn og barnebarn, følge med i livene deres og se hvordan de har det.

Og så er det alt det andre. Som musikk og radiokanaler, trådløse høyttalere – og kanskje har du gjort hjemmet litt smartere med lyspærer og alarm du kan slå av og på selv om du ikke er hjemme?

Hvorfor bør du velge fibernett?

I dag gir fibernett uten tvil den raskeste og mest stabile internettforbindelsen du kan få.


1.

Med fibernett får du en egen fiberkabel rett hjem til deg. Da slipper du at nettet blir langsomt hos deg når naboen gamer eller strømmer film.


2.

Med fiberbredbånd får du god nok kapasitet på nettet både i dag og i fremtiden. Det er så å si ubegrenset kapasitet å ta av.


3.

Du slipper irriterende hakking fordi fibernett er like kjapt ut som inn. Det er veldig smart når du videochatter med venner og familie eller du har et videomøte fra hjemmekontoret. Bare sørg for at du har god WiFi-dekning i huset.


Lurer du på om du kan få fibernett?

Vi er her for å hjelpe deg, ring oss eller send oss en e-post:

Ring til oss på tlf. 72 41 48 60 eller send en e-post til cbfg.qvtvgny@eraebebf.ab
Du kan også sende oss en personlig melding via Facebook: https://www.facebook.com/renrorosdigital

Kundesenter