Med TV fra Telia har du en verden av underholdning hjemme i stua. Foto: Souvik Banerjee

Med TV fra Telia har du en verden av underholdning hjemme i stua. Synes du det er vanskelig å finne frem til det beste innholdet som du liker? Med Netflix som en del av underholdningspakken har du fått enda mer å velge i. Her gir vi deg fem serietips med knakende ren underholdning!

Pørni

Pørni er serien alle snakker om for tiden. Pørni er mammaen med et stort hjerte for alle, og i serien følger vi henne hjemme og på jobb. Hvis du vil se en sjelden hjertevarm serie om hverdagens små og noen ganger større utfordringer, er det Pørni du bør velge. For Pørni handler det alltid om å ta vare på alle andre. For barna handler det om å bli selvstendige individer uten å bli hensynsløse, og Pørni vil som vanlig gjøre sitt beste for å holde gjengen samlet.

Du kan se Pørni sesong 1 og 2 på Viaplay nå. Se trailer for sesong 2 av Pørni lenger ned.

Ser du ikke filmen?
Oppdater dine personverninnstillinger.

Bridgerton

Bridgerton er en overdådig serie med kjoler, kjærlighet og intriger i Victoriatidens England. I sentrum av serien er den velstående aristokratiske familien Bridgerton, der vi i sesong to følger familiens eldste sønn, Anthony, og presset etter å finne en kone. Anthony har lenge utsatt å slå seg ned og stifte familie, og det hele blir ikke lettere med mødre som blander seg og eldre søstre som både går deg på nervene og som er uimotståelige på én gang.

Du kan se Bridgerton sesong 1 på Netflix nå. Sesong 2 har premiere 24. mars. Se trailer for sesong 2 av Bridgerton lenger ned.

Ser du ikke filmen?
Oppdater dine personverninnstillinger.

The Gilded Age

Mer overdådig og underholdende kostymedrama blir det hvis du ser The Gilded Age. Dette storslagne dramaet utspiller seg på andre siden av dammen, i New York på slutten av 1800-tallet. Vi er inne i en tid der nye og mye penger fra den gryende industrialiseringen utfordrer de gamle klasseskillene i samfunnet. En perfekt bakgrunn for intriger og maktkamp. Serieskaper Julian Fellowe er også kjent som skaperen av Downtown Abbey, noe som borger for drama av høy kvalitet.

Du kan se sesong 1 av The Gilded Age på HBO Max nå. Se trailer for sesong 1 av The Gilded Age lenger ned.

Ser du ikke filmen?
Oppdater dine personverninnstillinger.

Vikings: Valhalla

Alle må oppleve dødens natt! Vikings Valhalla er den actionfylte oppfølgeren til den populære Vikings-serien. I Vikings: Valhalla har det gått 100 år siden vi sist vi så de barske vikingene. Her blir det mer røff og testosteronfylt underholdning med kjente vikingnavn som Leif Erikson, Olav den hellige, Frøydis Eiriksdatter, Knut den mektige og Harald Hardråde. Serien er ikke bare actionfylt underholdning, handlingen med kamper som springer ut av kultur, religioner og voldelig fundamentalisme er mer aktuell enn noen gang. Samtidig er det spennende at handlingen utspiller seg i den tiden Norge blir kristnet og samlet til et større rike.

Vikings: Valhalla hadde premiere på Netflix 25. februar. Se trailer for Vikings: Valhalla lenger ned.

Ser du ikke filmen?
Oppdater dine personverninnstillinger.

Beforeigners

Husker du «fremvandrerne» fra Beforeigners? Der folk fra vikingtida plutselig dukket opp i Oslslofjorden og måtte tilpasse seg et moderne liv i dagens samfunn? Beforeigners er både drama, krim, komedie og fremfor alt særdeles underholdende. Den moderne vikingkvinnen Alfhildir (spilt av Krista Kosonen) sliter med å løse ulike utfordringer i møtet med hverdagen, mens Lars (spilt av Nicolai Cleve Broch) prøver så godt han kan å kontrollere misbruket sitt. Sammen kommer de på sporet av seriemorderen Jack the Ripper. I sesong 2 får vi også gleden av å oppleve Tobias Santelmann i rollen som Olav Haraldsson. Bare se den!

Sesong 2 av Beforeigners ble nylig sluppet på HBO Max. Se trailer for sesong 2 av Beforeigners lenger ned.

Ser du ikke filmen?
Oppdater dine personverninnstillinger.