Med TV fra Telia har du en verden av underholdning hjemme i stua. Foto: Souvik Banerjee

Netflix er fortsatt strømmetjenesten som konstant leverer nytt innhold. I mai kommer de med et dryss av nye serier, nye sesonger, filmer og programmer. Her er det mye god underholdning å glede seg til for hele familien.  Selv gleder vi oss kanskje aller mest til fjerde sesong av suksesserien Stranger Things. Men du kan glede deg over mange flere godbiter i underholdningspakken din her har vi valgt ut noen fra HBO, Viaplay og Paramount+ som alle leverer topp underholdning i mai.

The First Lady

Den unge norske modellen og skuespilleren Kristine Frøseth spiller presidentfruen Betty Ford i dramaserien The First Lady. Serien skildrer tre sterke presidentfruer i Amerikas historie, Eleanor Roosevelt, Betty Ford og Michelle Obama. Eleanor Roosevelt spilles av Gillian Anderson og Michelle Obama spilles av Viola Davis. Dette er kvinner som har satt avtrykk på amerikansk historie, og serien løfter dem frem fra kulissene. Norske Kristine fyller rollen som den unge Betty Ford da hun levde i et voldelig ekteskap før hun ble presidentfrue. Michelle Pfeiffer spiller den eldre utgaven av samme presidentfrue. Til alt overmål er serien regissert av danske Susanne Bier, som har gitt oss mange fantastiske filmopplevelser fra vårt naboland Danmark. Serien bugner av gode navn – dette er tvers igjennom solid seriekvalitet.

The First Lady ser du på Paramount+. Serien består av 10 episoder, der ny episode slippes hver mandag.

Ser du ikke filmen?
Oppdater dine personverninnstillinger.

Stranger Things, sesong 4

Da første sesong av Stranger Things kom, erobret den hjertet vårt med tjukk nostalgi fra 1980-tallet, mystikk og en krypende stemning av ubehag. Glimrende skuespillere, en drivende god historie og plenty med gode låter gjorde at både vi som opplevde 1983 og en svært ung generasjon av førtidsnostalgikere lot ubehaget få krype ut av skjermen, inn i stua og under huden.  Dette er glimrende underholdning for hele familien!

Det ryktes at det heller ikke er spart på noe i sesong 4, som skal ha kostet rundt 30 millioner dollar per episode å produsere. Lite er avslørt før premieren av sesong fire, annet enn at serien nærmer seg slutten. Sesong 5 vil bli avsluttende, men serieskaperbrødrene Matt og Ross Duffer har åpnet muligheten for at det kan komme spin off-serier eller filmer. Er du like nysgjerrig som oss på den nye sesongen? Da kan du ta en sniktitt under. 

Stranger Things, sesong 4 ser du på Netflix fra 27. mai 

Ser du ikke filmen?
Oppdater dine personverninnstillinger.

Made in Oslo

En av de absolutt beste norske seriene og den beste underholdningen du kan finne på strømmetjenestene akkurat nå er Made in Oslo. Elin (spilt av Pia Tjelta) driver en fertilitetsklinikk sammen med eksmannen CC, (Ola G. Furuset). Elin vil gjerne ha barn selv, og hun og kjæresten Bjørn (Jakob Cedergren) har virkelig prøvd hard og intenst gjennom en rekke år, noe som bla. har ført til at Elin fikk en psykose. Det vil Bjørn absolutt ikke oppleve igjen, og paret har bestemt seg for å adoptere et barn. Men Elin har et inderlig ønske om å reprodusere seg selv biologisk, og hun er villig til å gå langt – og vi snakker virkelig langt for å bli gravid. Og det blir det knakende god underholdning av! Serien er regissert av Marit Moum Aune, et kjent navn for alle som har fulgt Elden gjennom noen år.

Made in Oslo ser du på Viaplay nå. 

Ser du ikke filmen?
Oppdater dine personverninnstillinger.

The Staircase

Likte du true crime-serien Making a Murderer? Da bør du absolutt ta en titt på The Staircase på HBO. Kathleen Peterson blir funnet død hjemme i sitt eget hus. Omstendighetene rundt dødsfallet er meget mystiske, falt hun ned trappen eller ble hun dyttet? Ektemannen Michael Peterson blir raskt politiets mistenkte gjerningsmann. Resten av historien fortelles fra rettsalen. Er Michael en kaldblodig drapsmann eller en kjærlig og sørgende ektemann utsatt for uheldige omstendigheter og dårlig politiarbeid?

The Staircase ser du på HBO nå. 

Ser du ikke filmen?
Oppdater dine personverninnstillinger.