Ren Røros Strøm produserer og selger ren vannkraft fra Aursunden øverst i Glomma. Gjennom våre strømavtaler kan du bidra til en renere verden – i dag og i framtida.

Våre strømavtaler har litt av Røros i seg – rent vann, klar luft og vakker natur. Se alle våre strømavtaler her.

Ren miljøkraft

Dette er strømavtalen som kombinerer fornybar vannkraft med rydding av plast. Du kjøper strømmen din fra Ren Røros og betaler ti kroner ekstra i måneden. Les mer om Ren miljøkraft.

Når du velger Ren miljøkraft gir vi deg en garanti på at strøm tilsvarende ditt forbruk er laget av vannkraft.

Med Ren miljøkraft, betaler du ti kroner ekstra i måneden som går uavkortet til organisasjonen Empower. Samtidig betaler vi drøyt 30 kroner i måneden, til samme organisasjon, de seks første månedene du har avtalen.

Denne strømavtalen er en spotprisavtale og følger prisene i strømmarkedet. Spotprisen svinger hele tiden, men over tid gir avtalen deg billig strøm.

Du betaler NordPool spotmarkedspris + et påslag på 6,25 øre/kWh. I tillegg kommer et fast beløp på 39 kroner i måneden (Opprinnelsesgaranti for vannkraft kr. 29,- + bidrag til rydding av plast kr. 10,-)

Prisen inkluderer opprinnelsesgarantier, lovpålagte elsertifikater og mva. Avtalen forutsetter tegning av eFaktura-avtale, og har 6 måneders bindingstid.

Bestill

Energien i vannet blir til energi som du og jeg kan bruke til lys og varme hjemme. Les om hvordan vi lager strøm av vann.

Trenger du hjelp til å velge riktig strømavtale eller har du spørsmål om avtalene dine hos oss? Kontakt oss på kundeservice@renroros.no eller 72 41 48 00, så hjelper vi deg gjerne.

Ren strøm

Ren Røros Strøm setter bærekraft først og selger fornybar energi fra våre tre vannkraftverk.
Les mer om Ren strøm.

Bestill

Ren strøm til din bedrift

Velg strøm fra en leverandør som setter bærekraft og fornybar energi først. Sammen kan vi bidra til å endre framtida for oss alle.

Kontakt

Ren Røros Strøm produserer og selger ren vannkraft fra Aursunden øverst i Glomma. Denne fornybare energien har litt av Røros i seg – rent vann, klar luft og vakker natur. Her kan du bestille Ren strøm.

Ren Røros har tre vannkraftverk som produserer ren, fornybar energi; Kuråsfossen, Røstefossen og Ormhaugfossen. Les mer om Kuråsfossen kraftverk.

Ren Røros er en aktiv støttespiller for idrett, kultur og folkehelse. Vi bidrar med sponsormidler som skaper varige verdier lokalt.

Ren Røros vil bidra til å finne gode løsninger for en bærekraftig fremtid for oss alle.