Snart er det sommerferie og lange late dager der du kan gjøre akkurat hva du vil. Foto: Telia.

Skal du på hytta i sommer, men dere har ikke internett der? Ikke noe problem! Du kan ta med deg TV-underholdningen og strømmeinnhold på hytta og kose deg med det i ro og fred på en regnværsdag eller når det passer deg best. Og du kan naturligvis ha med deg underholdningen om du skal reise andre steder eller på biltur også. Det er både bra for deg og bra for de i baksetet!

Snart er det sommerferie og lange late dager der du kan gjøre akkurat hva du vil. Bare nyte varmen og friheten, bruke tid sammen med venner og familie og slippe å planlegge noe som helst. Da er det godt å vite at du kan ta med deg underholdningen i Telia Play akkurat dit du vil. Og at det ikke betyr noe om du har internettforbindelse eller ikke.

Du som har TV fra Telia vet at du har tilgang til en hel verden av underholdning med massevis av kanaler og strømmetjenester du kan velge i, fordi du har alle TV-kanaler og strømmetjenester samlet på ett sted – nemlig i Telia Play. Telia Play gir deg underholdningen i Telia Box-en din hjemme, og du kan laste ned Telia Play-appen med alt innholdet på mobiltelefonen eller nettbrettet. Det er smart, for da kan du se TV akkurat som hjemme også når du er på hytta. Eller på stranden. Eller når du sitter i baksetet.

Slik får du TV uten internett

Visste du at Telia Play har en offline-funksjon? Her kan du laste ned opptak og innhold fra flere av strømmetjenestene, og du kan se akkurat den underholdningen du vil, selv om hytta du er på ligger på en øde holme langt ute i havgapet, høyt til fjells eller dypt inne i skogen der det ikke finnes internettilgang. Du bruker offline-funksjonen for å ta med deg underholdningen til alle steder der det ikke er internettforbindelse eller dersom du ikke ønsker å bruke mobildata til strømming.

Offline-funksjonen er også populær hos mange familier som skal på biltur i ferien eller bare kjøre en tur en dag. Da kan de som sitter i baksetet bli underholdt uten at dere trenger å bruke mobildata. Det gjør bilturen hyggeligere for alle. Praktisk, ikke sant?

Offline-funksjonen

Når du bruker opptaksfunksjonen i Telia Play, blir alt du tar opp på alle enheter lagret i skyen. Og du finner igjen alle opptakene i Telia Play på nett-TV, mobil, nettbrett og Apple TV. Så enkelt er det.

I skyen har du plass til opptil 500 timer med skylagring – det er MYE underholdning! Når du tar opp favorittseriene, filmene og TV-programmene dine kan du kategorisere dem slik det passer deg og nyte dem når du vil.

Så enkelt kan du laste ned innhold så du kan se det når og hvor du vil – uten at du trenger internett eller mobildekning.

Innhold som kan lastes ned er markert med dette symbolet for nedlasting:

Last ned

Slik gjør du:

  1. Sørg for at du har siste versjon av Telia Play-appen.
  2. Gå til «Nedlastninger» i menyen.
  3. Velg «Finn noe å laste ned».
  4. Klikk på nedlastingssymbolet når du har funnet det du vil se.
  5. Nedlastningen er ferdig når symbolet endrer seg.

Trenger du tips til god underholdning i sommerferien? Her er våre beste tips til sommerens underholdning »

Vi ønsker deg en riktig god og underholdende sommerferie der du er!