Her får du noen tips om serier for Vinterferien. Foto: Dan Cook. Endelig er det vinterferie på Røros, en uke etter resten av Trøndelag. Etter en hard uke med Rørosmartnan så er det skikkelig godt å ha en uke for å lade opp igjen batteriene. Dagene er blitt lyse så den perfekte kombinasjonen er fine skiturer etterfulgt av en bedre middag og noe bra på skjermen. Her er en knippe tips enten du er glad i mat, sport eller musikk.

Vinnerschkalle

Hvor: TV 2 Play
Når: Episode 2 sendes tirsdag 27. februar.

I denne nye underholdningsserien fra TV 2 skal ti kjente nordmenn igjennom historisk forankrede oppgaver for å bevise at de faktisk duger til noe. Og hvem er det de må overbevise? Jo, det er Oslolosen og hjelperen Petter Northug.

One Day

Hvor: Netflix
Når: Når som helst.

Serien One Day er en bittersøt fortelling basert på romanen av David Nicholls. Vi følger Emma og Dexter som går hver sin vei etter å ha tilbragt skoleavslutningen sammen – men livene deres er fortsatt sammenflettet.

Somebody Feed Phil

Hvor: Netflix
Når: Ny sesong kommer i uke 9.

Ble det ingen eksotisk vinterferie i år? Drømmer smaksløkene om noe annet enn pannekaker og fredagstaco? Fortvil ikke. Phil tar deg med på reise til ulike destinasjoner rundt om å verden for å gjøre akkurat det han liker best – Å SPISE.

Syng!

Hvor: SkyShowtime
Når: Når som helst.

Syng er en skikkelig familiefavoritt av en film. En liten koala prøver desperat å redde teateret sitt ved å arrangere en sangkonkurranse – og blir blåst av banen av store stemmer og herlige karakterer. Denne filmen sørger for at hele familien synger og danser med.

Formel 1

Hvor: ViaPlay
Når: Helgen i uke 9.

Vi skal til Bahrain og sesongstart i Formel 1. Vil Red Bull og Verstappen nok forsvare seieren fra forrige sesong, eller er Ferrari-klare Lewis Hamilton klar for P1? Det blir en thriller å følge årets første F1-løp.

Ta i bruk poengsystemet

Du kan også gjøre endringer og velge kanaler og strømmetjenester via internett som før. Se videoene for en forklaring på hvordan du går fram og flere tips til vinterferieaktiviteter på denne siden.

Lenger ned ser du hvordan du enkelt bytter til feks. Netflix direkte på TV’en din under velgmenyen: