Ren Røros El-service kan utføre El-kontroll og gi deg oversikt over eventuelle feil med det elektriske anlegget. Foto: Rahul G.

Det er alltid trygt å sjekke det elektriske anlegget, enten det er hjemme eller på hytta – eller om du skal kjøpe. Uansett leverer vår topp kvalifiserte folk en sjekk – raskt, effektivt og til avtalt pris.

Vi har sertifisert personell som kan utføre El-kontroll Bolig (NEK 405-2). Du får en rapport som gir deg oversikt over statusen for anlegget. Det kan også spare deg for ubehagelige overraskelser ved boligkjøp. Det er vanskelig å avdekke under en visning.

Oversikt avvik

Bildet er fra et «skrekkeksempel» og viser en oversikt over avvikene funnet i forbindelse med el-kontroll i et bolighus som bare er noen få år gammelt og som tilsynelatende så nytt og pent ut.

Ren Røros El-service har personell som er sertifisert innen: Elektrotermografi (NEK 405-1), næring/landbruk (NEK 405-3), brannalarmanlegg (NS 3960), slukkemidler (NS 3910) og nød-/ledelys (NS 3926). Vi har også foretakssertifisering (NEK 405-4).

Vil du bli mer sikker er det bare å ta kontakt.

Kontroll av anlegg

Vi oppgraderer og monterer. Ta kontakt.


La oss ta en prat

Trenger du råd eller support?
Våre dyktige kundebehandlere er her for deg.

Ren Røros El-service as

Tlf.: 477 90 700
E-post: cbfg.ry-freivpr@eraebebf.ab